Nieuw Zeeland 2000

Toen ik in 2000 naar NZ ging, was dat de eerste grote reis die ik maakte met de Minolta Spiegelreflex. Tijdens die 4 weken durende vakantie heb ik bijna 300 foto’s gemaakt. Een luxe hobby in die tijd en zeker wanneer een hoop foto’s mislukken. Als ik die reis nu zou maken met een DSL of met mijn GX80 zou ik eerder tegen de 20.000 foto’s maken zonder dat het je ook maar een cent kost.

In deze selectie zit ook een van mijn eerste foto’s bij avondlicht die ik heb gemaakt door het toestel in de M-stand te zetten. Na het lezen van een compacte handleiding durfde ik het aan en heb voor de zekerheid toen een stuk of 5 foto’s gemaakt. Dit was de beste 🙂

In deze selectie ook een foto van een Zeeleeuwen kolonie, althans van een bord daarvan. Als onkundige natuurlijk niet heel het bord er op gezet. Fouten die ik soms nog steeds maak, net niet alles in beeld.

De foto’s van de bergtoppen zijn die van Fox-Glacier die we per heli bezochten (het mocht wat kosten de vakantie) en waar we op het einde van de dag waren zodat we een prachtige zonsondergang zagen.

previous arrow
next arrow
Slider